A doua repriză a meciului Estoril – PSV Eindhoven se va juca vineri, din cauza ploii torențiale de joi seara



028 ноября 2014

 

**VIDEO** A doua repriză a meciului Estoril – PSV Eindhoven se va juca vineri, din cauza ploii torențiale de joi seara

Estoril Praia și PSV Eindhoven au oferit cea mai spectaculoasă primă repriză a serii de joi în Europa League, cu nu mai puțin de cinci goluri marcate pe Estadio Ciombra da Mota și răsturnări de situație pe tabelă. A doua repriză însă nu s-a mai disputat, din cauza ploii torențiale.

Memphis Depay a deschis scorul pentru PSV în minutul 6, dar Antonio Toze a egalat în minutul 12. Luciano Narsingh, cel care pasase la reușita lui Depay, a readus formația olandeză în avantaj în minutul 14.

Toze avea să ofere și el un asist pentru Kuca, în minutul 30, iar nouă minute mai târziu fotbalistul din Insulele Capului Verde dădea la rândul său o pasă de gol la reușita lui Diogo Amado și gazdele aveau prima oară avantaj.

Arbitrul suedez Martin Strombergsson a fluierat finalul primei reprize și în timpul pauzei ploaia s-a întețit, astfel că alături de delegatul oficial UEFA s-a luat decizia ca echipele să rămână la cabine. La o oră după ce ar fi trebuit să se reia repriza secundă oficialii meciului au decis ca aceasta să se dispute vineri, de la ora 18, ora României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑