Inter – Dnepr 2-1. Alexandru Vlad a fost integralist la oaspeți



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Inter – Dnepr 2-1. Alexandru Vlad a fost integralist la oaspeți

Cu Alexandru Vlad integralist (foto, în alb), Dnepr a pierdut în deplasarea de la Milano, dar păstrează șanse pentru calificarea în primăvara europeană. Inter s-a impus cu 2-1, într-un meci în care ucrainenii au ratat un penalty.

La patru zile dupa remiza din Derby della Madonnina, Inter și-a asigurat prezența în primăvara europeană. Ucrainenii au marcat însă primii, în minutul 16. Rotan l-a învins pe Handanovic.

Oaspeții își puteau chiar dubla avantajul. Guarin a faultat în careu, dar Konoplyanka a ratat de la punctul cu var. A fost al șaselea penalty la rând apărat de Handanovic (VEZI AICI DETALII).

Imediat, Inter restabilit egalitatea, prin Kuzmanovic. Repriza secundă nu a început bine pentru nerazzuri. Ranocchia a primit, după doar 20 de secunde, al doilea galben și a fost eliminat.

Chiar și în inferioritate, gazdele au înscris prin Osvaldo și s-au impus cu 2-1. Cu 11 puncte, Inter este lider detașat, iar celelalte echipe din grupă, Saint-Etienne, Qarabag și Dnipro, vor lupta pentru locul secund în ultima etapă.

VIDEO CU REZUMATELE SERII ÎN EUROPA LEAGUE

Inter: Handanovic – Nagamoto (Campagnaro 37), Ranocchia, Juan, Dodo – Hernanes (Obi 61), Medel, Kuzmanovic – Osvaldo, uarin, Icardi (Andreolli 55). Antrenor: Roberto Mancini

Dnepr: Boyko – Fedetskiy (Matheus Nascimento 70), Douglas, Mazuch (Seleznyov 82), Vlad – Kravchenko (Bruno Gama 73), Cheberyachko – Luchkevych, Rotan, Konoplyanka – Kalinic. Antrenor: Myron Markevich

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑