Goian a provocat un penalty cu Beșiktaș. Tătărușanu, Raț și Chiricheș, învingători. Ce au făcut stranierii în UEL



028 ноября 2014

**Goian a provocat un penalty cu Beșiktaș.** Tătărușanu, Raț și Chiricheș, învingători. Ce au făcut stranierii în UEL

Cinci jucători români, Ciprian Tătăruşanu, Răzvan Raţ, Dorin Goian, Alexandru Vlad şi Vlad Chiricheş, au fost integralişti în meciurile desfăşurate joi seara în grupele Europa League la fotbal. Un al șaselea român, antrenorul Ioan Andone, a pierdut meciul pe care echipa sa, Apollon Limassol, l-a disputat în deplasare, cu FC Zurich, cu 3-1.

Tătăruşanu a apărat poarta Fiorentinei în victoria cu scorul de 2-1 cu Guingamp, în Hexagon, şi a primit gol din penalty.

Răzvan Raţ a pus umărul la victoria cu 2-0 reuşită de PAOK Salonic, în deplasare, cu Dinamo Minsk.

Dorin Goian a comis fault în careu asupra lui Olcay Şahan (61), iar Gokhan Tore a marcat din penalty-ul acordat, ducând scorul la 2-0 pentru Beşiktaş. Asteras a revenit pe final şi a reuşit să smulgă egalarea, 2-2.

Vlad Chiricheş a jucat tot meciul pentru Tottenham, care a dispus de Partizan cu 1-0, într-un meci care a fost întrerupt în trei rânduri de suporteri care au pătruns pe teren. Fostul stelist a făcut un meci bun, apreciat de suporteri, care-l cer titular și în etapa viitoare de campionat, cu Everton.

Alexandru Vlad, titular și integralist la Dnepr, a pierdut în deplasarea de la Milano, 2-1, cu Inter, dar păstrează șanse pentru calificarea în primăvara europeană. Românul a avut o evoluție bună.

VEZI AICI toate rezultatele, marcatorii, clasamentele și rezumatele video ale partidelor disputate în runda a cincea a fazei grupelor în UEFA Europa League.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑