Bukari: "Am învăţat din greşelile făcute în primul meci. Mă bucur că am marcat"



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Bukari:

Astra a jucat pentru onoare ultimul meci de pe teren propriu din Europa League din acest sezon. Giurgiuvenii şi-au luat revanşa în faţa lui Dinamo Zagreb, după eşecul la scor, 1-5 (VIDEO&DETALII), din prima rundă a grupei D.

Bukari a fost cel care i-a adus primul succes în grupe trupei lui Oleg Protasov. Ghanezul de 25 de ani a recunoscut după întâlnire că astralii nu au mai repetat gafele de la Zagreb.

"A fost foarte important faptul că am înscris. Mă bucur că am reuşit să obţinem victoria şi că am marcat. Am învăţat din greşelile făcute în primul meci. Ne-am schimbat jocul şi ne-am adaptat la adversar. Am intrat pe teren cu gândul să învingem", a recunoscut atacantul pentru Digi Sport.


Bukari a mers mai departe şi a admis că succesul din runda a cincea ar putea să conteze în tentativa câştigătoarei Cupei României de a-şi adjudeca primul titlu din istoria clubului. Misiunea va fi una grea pentru Lung şi compania, care sunt pe locul patru în Liga I, la 11 puncte de liderul Steaua.

"Sper că această victorie ne va ajuta la moral şi că va îmbunătăţi atmosfera de la echipă. Cred că ne mai putem bate pentru titlu", a adăugat vârful.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI BUKARI


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑