Steaua București a fost învinsă în deplasare de formaţia Aalborg



028 ноября 2014
Foto: wallpaperscraft.com

Steaua București este la un pas să rateze calificarea în play-off-ul Ligii Euripei. Campioana României a fost învins în deplasare de Aalborg cu scorul de 1-0 în cea de-a cincea etapă din faza grupelor.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 72 de Thomas Enevoldsen. În celălalt meci al grupei J, Dinamo Kiev a învins cu 2-0 Rio Ave și și-a asigurat calificarea în șaisprezecimile de finală.

Pentru a se califica în play-off, Steaua trebuie să învingă în ultima etapă Dinamo Kiev, iar Aalborg să nu câștige meciul cu Rio Ave. O altă echipă din România, Astra Giurgiu a obținut prima victorie în grupele Ligii Europei după ce a învins pe teren propriu Dinamo Zagreb.

Partida dintre Tottenham și Partizan Belgrad, de la Londra, a fost întreruptă mai multe minute, după ce trei suporteri au pătruns pe teren. Unul dintre ei și-a făcut mai multe fotografii alături de jucătorii gazdelor.

Tottenham a învins până la urm cu 1-0 și s-a calificat în play-off. Meciul dintre Estoril și PSV a fost întrerupt la pauza, la scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, din cauza ploii torențiale. Cel mai probabil, repriza secundă se va juca astăzi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑