Steaua nu mai știe să câștige în deplasare în Europa. O singură victorie de la succesul cu Dinamo Kiev din 2006!



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Steaua nu mai știe să câștige în deplasare în Europa. O singură victorie de la succesul cu Dinamo Kiev din 2006!

Victoria pe care Steaua a obținut-o în grupele Champions League în toamna lui 2006, chiar pe terenul celor de la Dinamo Kiev, 4-1, s-a întors ca un bumerang asupra grupării din Ghencea. De atunci, roș-albaștrii au mai câștigat o singură dată în deplasare.

Steaua a pierdut meciul de joi seară din cadrul Grupei J a UEFA Europa League contra danezilor de la Aalborg, 0-1 (DETALII AICI și VIDEO) și a ajuns pe locul trei în grupă cu șanse foarte mici de calificare în primăvara competiției.

La actuala situație a grupării din Ghencea a contribuit și faptul că din trei deplasări, în actualul sezon EL, bucureștenii au venit cu un singur punct, cel smuls pe final de meci cu Rio Ave, 2-2 (DETALII AICI și VIDEO). În rest, două eșecuri: la Kiev, 1-3 (DETALII AICI și VIDEO) și la Aalborg, 0-1.

De fapt, Steaua nu mai știe să câștige partide în deplasare în grupele oricărei competiții europene. De la acel 4-1 de poveste de la Kiev, din fața lui Dinamo, în UEFA Champions League, din toamna lui 2006, roș-albaștrii n-au mai reușit decât un singur succes în deplasare în ultimii opt ani.

S-a întâmplat în urmă cu doi ani, în noiembrie 2012, când Chipciu și Latovlevici contribuiau decisiv la victoria Stelei de la Molde cu 2-1.

></strong></p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> <span><strong>Steaua</strong></span> - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑