Gâlcă a reclamat lipsa soluțiilor ofensive, pe bancă, la Aalborg: ”Aveam nevoie de un Raul sau de altcineva!”



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă a reclamat lipsa soluțiilor ofensive, pe bancă, la Aalborg: ”Aveam nevoie de un Raul sau de altcineva!”

De când Iancu și Rusescu s-au accidentat, Steaua a rămas într-un singur jucător, Keșeru. Gâlcă a tot cerut întăriri, dar nu l-a ascultat nimeni iar la meciul cu Aalborg n-a avut soluții pentru a forța egalarea pe final.

Steaua a pierdut meciul din Danemarca, contra celor de la Aalborg, 0-1 (DETALII AICI și VIDEO), după o partidă pe care a dominat-o și în care și-a creat foarte multe ocazii de gol, toate prin Keșeru (DETALII AICI și VIDEO).

După golul marcat de Enevoldsen, în minutul 73, Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, n-a avut prea multe soluții pe bancă pentru a contracara și pentru a crește presiunea la poarta nordicilor. L-a introdus pe teren pe Stanciu, în locul lui Tănase, aceasta fiind a doua schimbare și ultima a roș-albaștrilor.

Înainte de golul danezilor, mai intrase Breeveld în locul lui Bourceanu.
La finalul partidei, Gâlcă a explicat, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, de ce a operat doar două modificări.

”Bourceanu avea cartonaș și nu am vrut să riscăm, a făcut un meci foarte bun, la Tănase, la fel, am vrut să băgăm un jucător proaspăt să ne aducă ceva nou în joc.

Cât despre alte soluții, era Robert Vâlceanu, dar cred că încărcătura meciului era destul de mare ca să-l introducem. După cum știți, avem mulți jucători accidentați. Mai aveam nevoie în atac de un Raul sau de un alt jucător”, a conchis Gâlcă.

Echipa Stelei din meciul cu Aalborg

Arlauskis - Luchin, Papp, Varela, L. Filip - Bourceanu (Breeveld 65), Sânmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase (N. Stanciu 77) - Keșeru

Rezerve neutilizate: V. Cojocaru - Râpă, Latovlevici, Toșca, Vâlceanu

></strong></p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> <span><strong>Steaua</strong></span> - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑