&SONDAJ Papp a alunecat, Luchin n-a venit la marcaj. Cine a gafat la golul lui Aalborg? ”Greșeală de manual”



028 ноября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** Papp a alunecat, Luchin n-a venit la marcaj. Cine a gafat la golul lui Aalborg? ”Greșeală de manual”

Golul marcat de cei de la Aalborg a fost intens analizat în cadrul studioului Digi Sport. Gabi Balint și Ilie Dumitrescu s-au contrazis în argumente obiective în privința greșelilor de marcaj, concluzia fiind una singură: Enevoldsen a profitat de naivitatea roș-albaștrilor.

Steaua a pierdut meciul din Danemarca, cu Aalborg, 0-1 (DETALII AICI și VIDEO), și acum trebuie să stea la mâna portughezilor de la Rio Ave pentru a mai spera la primăvara Europa League. Și, sigur, mai trebuie ca elevii lui Costel Gâlcă să se impună la 11 decembrie, pe Arena Națională, contra celor de la Dinamo Kiev.

Cu ce rămân steliștii după un astfel de meci. Cu marile ratări ale lui Keșeru, dar și cu faza din minutul 73, atunci când Enevoldsen a marcat unicul gol al partidei.

În studioul emisiunii ”Euro Fotbal”, de la Digi Sport, s-au tras primele concluzii după acest nou eșec al roș-albaștrilor în Europa, dar s-a analizat și golul marcat de nordici.

Ilie Dumitrescu, analistul Digi Sport, a explicat că principalul vinovat la acea fază fatidică este Luchin, cel care n-a venit spre zona centrală pentru a ”strânge”, după ce Papp a ieșit în față la întâmpinare.

”Este o greșeală foarte mare a lui Luchin, de manual tactic, acolo unde se învață cum se lucrează cu cei patru fundași. În timp ce Varela are o poziție foarte bună, el nu vine să se replieze”, a spus Ilie Dumitrescu.

În schimb, Gabi Balint crede că și Papp a greșit, când a ieșit să-i facă marcaj lui Enevoldsen.

”Ca antrenor, niciodată nu-i las pe fundașii centrali să iasă pe un atacant care coboară la primire, să iasă cu el, pentru că mereu acolo se creează un spațiu”, a spus Balint.

”Ce a făcut Papp este literă de lege. Dacă adversarul tău direct în zonă iese, fiecare are responsabilitate. El face conexiunea. Dacă nu făcea presiunea de întâmpinare, Enevoldsen ar fi jucat singur între linii”, a replicat Dumitrescu la Digi Sport.

></strong></p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> <span><strong>Steaua</strong></span> - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑