Ei au greșit mai grav decât Keșeru! Top 3 cele mai mari ratări ale serii în grupele Europa League



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Ei au greșit mai grav decât Keșeru! Top 3 cele mai mari ratări ale serii în grupele Europa League

Steaua a avut mult ghinion la Aalborg, în penultima etapă a grupelor UEL. Într-un meci în care Claudiu Keșeru a ratat numeroase șanse de gol, Steaua a cedat în cele din urmă cu 0-1 (VIDEO) și stă la mâna lui Rio Ave în vederea calificării în primăvara europeană.

Practic, în ultima etapă, Steaua e obligată să învingă liderul Dinamo Kiev, sperând totodată că Aalborg nu va obține toate punctele în deplasarea din Portugalia. Trecând peste meciul de tristă amintire din Danemarca, Keșeru se poate consola cu gândul că alți fotbaliști au avut ratări și mai mari în celelalte partide disputate joi seară în Europa.

Printre protagoniștii care au irosit șanse imense de gol pentru echipele lor se numără Pavlo Rebenok (Metalist Harkov), Demba Ba (Beșiktaș) și Mathieu Valbuena (Dinamo Moscova).

Niciunul dintre aceștia nu a părăsit terenul învingător la fluierul final! Metalist a cedat cu 1-3 la Trabzon, Beșiktaș a remizat cu Asteras Tripolis (2-2), iar Dinamo Moscova a pierdut acasă cu Panathinaikos, într-o partidă transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport (VIDEO).

VIDEOcu ratările lui Claudiu Keșeru, AICI 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑