Bourceanu, departe de forma de altădată. ”Steaua a jucat cu un singur mijlocaș la închidere!”



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Bourceanu, departe de forma de altădată. ”Steaua a jucat cu un singur mijlocaș la închidere!”

Fostul căpitan al Stelei, Alex Bourceanu, a fost printre cei mai slabi jucători ai roș-albaștrilor în partida de la Aalborg. Mijlocașul a fost înlocuit după 65 de minute.

Steaua a avut doi absenți de marcă la meciul cu Aalborg, pierdut cu 0-1 (DETALII AICI și VIDEO), Szukala și Prepeliță, iar Costel Gâlcă a fost nevoit să vină cu alte soluții. Lucin a fost folosit fundaș dreapta, Papp a trecut în centru, în timp ce Bourceanu a făcut pereche la ”închidere” alături de Sânmărtean.

A fost primul meci european pe care Alex Bourceanu l-a jucat pentru Steaua, al doilea de la revenire, după ce a mai jucat și în Cupa României, contra celor de la CSMS Iași.

Din păcate pentru Gâlcă, Bourceanu n-a adus plusul la care spera antrenorul. Din contră, a părut în multe momente nesigur pe el, a gafat nepermis, a dat pase la adversar și a fost protagonistul fazei din care Helenius a marcat, dar arbitrul a dictat ofsaid.

De altfel, și în prima repriză Bourceanu a controlat rudimentar balonul, care a ajuns la Helenius, dar norocul românilor a fost acela că șutul ultimului s-a dus direct în brațele lui Arlauskis.

Gâlcă a realizat că Bourceanu trebuie schimbat și l-a înlocuit în minutul 65 cu Breeveld. La finalul partidei, antrenorul roș-albaștrilor a sărit în apărarea mijlocașului.

”L-am înlocuit pe Bourceanu pentru că avea un cartonaș galben, dar el a făcut un meci foarte bun”, a opinat Gâlcă la flash-interviul acordat pentru Digi Sport.

Nu de aceeași părere a fost Ilie Dumitrescu, cel care a analizat prestația echipei la finalul partidei cu Aalborg.

”Ce să ne mai ascundem, Steaua a jucat cu un singur mijlocaș la închidere”, a spus Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii ”Euro Fotbal” de la Digi Sport.

></strong></p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> <span><strong>Steaua</strong></span> - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑