Danezii fac calcule, dar nu se bazează pe ajutorul lui Dinamo Kiev. "Rio Ave ne-a pus mari probleme!"



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Danezii fac calcule, dar nu se bazează pe ajutorul lui Dinamo Kiev.

Steaua nu mai depinde doar de propriile forțe pentru a forța calificarea în "16"-imile de finală din UEFA Europa League. Chiar dacă ar învinge Dinamo Kiev în ultima etapă a grupelor, pe 11 decembrie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, echipa lui Costel Gâlcă va depinde de rezultatul obținut de Rio Ave în fața lui Aalborg, pe teren propriu, în Portugalia.

Presa daneză subliniază faptul că elevii lui Kent Nielsen își au soarta în propriile mâini, iar dacă totul va decurge normal, atunci Aalborg ar trebui să joace în 2015 în "16"-imile UEL. Dar nordicii nu se bazează pe vreun ajutor indirect din partea lui Dinamo Kiev, care va veni pe Arena Națională pentru a-și asigura locul 1 în grupa J.

"Cred că suntem obligați să câștigăm în Portugalia. Dinamo Kiev este deja calificată și nu știu la ce intensitate va juca în România", a declarat Kent Nielsen, conform politiken.dk.

Totuși, Aalborg se bazează pe faptul că Dinamo Kiev vrea victoria, pentru a termina grupa pe locul 1 indiferent de celelalte rezultate și pentru a obține, astfel, un adversar mai accesibil în faza următoare.

Cei de la Aalborg aleg însă să se concentreze doar pe meciul lor cu Rio Ave, iar danezii nu-i subestimează deloc pe codașii grupei:

"Rio Ave este o echipă bună. A condus Steaua cu 2-1 până la ultima fază a prelungirilor, iar asta ne arată că nu vom avea un meci ușor. Nu cred că ar trebui să fim dezamăgiți dacă ratăm calificarea. Nu simțim că am fi superiori. Rio Ave ne-a pus mari probleme la Aalborg, dar dacă vom juca bine cred că ne putem îndeplini obiectivul", a mai adăugat Kent Nielsen, la scurt timp după victoria obținută în fața Stelei (VIDEO).

Etapa a 6-a (11 decembrie): Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑