Tadici pregătește CE cu două amicale, dar are probleme cu accidentarea Aureliei Brădeanu



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Tadici pregătește CE cu două amicale, dar are probleme cu accidentarea Aureliei Brădeanu

România se pregăteşte intens înainte de debutul la Campionatul European de handbal feminin.

Elevele lui Gheorghe Tadici se antrenează pentru cea mai echilibrată grupă de la turneul final, cu Norvegia, Danemarca şi Ucraina.
Pentru a fi la turaţie maximă La Europeanul din Ungaria şi Croaţia, care începe în decembrie, tricolorele au două amicale programate, cu Germania, în deplasare.

Bogdan Burcea, antrenorul secund al României, a dezvăluit ce urmărește în partidele amicale cu Germania: "Omogenizare, să obținem un tonus cât mai bun în vederea debutului la europene și a conturam lotul. Una-două fete rămân acasă, sa conturam lotul final".

Staff-ul tehnic şi jucătoarele naţionalei sunt puse pe fate mari la turneul final. La ultimul campionat european, România a terminat abia pe zece. Portarul Paula Ungureanu, de la HCM Baia Mare, a declarat:

"În handbalul modern contează foarte, foarte mult faza de apărare. Poți să dai multe goluri ușoare și noi sper să îndeplinim obiectivul".

Din păcate, însă, Gheorghe Tadici are probleme medicale în lot. Aurelia Brădeanu are mari dureri la spate și nu va face deplasarea în Germania, dar se speră în refacerea ei pentru turneul final. În schimb, Gabriela Perianu se antrenează cu dureri, nefiind 100% refăcută.

Tricolorele vor juca în Grupa B la CE, cu Norvegia (7 decembrie), Danemarca (9 decembrie) şi Ucraina (11 decembrie). Turneul final se desfăşoară în perioada 7-21 decembrie.

Portari - Paula Ungureanu, Ionica Munteanu, Denisa Dedu

Extreme - Valentina Elisei-Ardean, Camelia Hotea, Ada Nechita, Aneta Pârvuţ, Laura Chiper

Pivoţi - Florina Chintoan, Crina Pintea

Interi - Cristina Neagu, Cristina Zamfir, Aurelia Brădeanu, Gabriela Perianu, Adriana Ţăcălie, Oana Bondar, Daniela Băbeanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑