Soluția lui Gâlcă, criticată de un fost mare apărător al Stelei: ”Filip nu este fundaș stânga!”



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Soluția lui Gâlcă, criticată de un fost mare apărător al Stelei: ”Filip nu este fundaș stânga!”

De când Latovlevici s-a accidentat, fundaș stânga la Steaua a fost Lucian Filip. Acesta a continuat să rămână titular și după ce Iasmin a revenit pe teren. Totuși, nu toată lumea privește cu ochi buni această ”găselniță” a lui Gâlcă.

Steaua termină anul 2014 cu serioase probleme de lot. Pe lângă accidentările lui Iancu și a lui Rusescu, Costel Gâlcă s-a mai trezit pe cap și cu alte probleme ce țin de forma de moment a unora dintre jucători.

Iasmin Latovlevici a pierdut echipa și nu se știe când va mai primi o șansă, Bourceanu a demonstrat, contra celor de la Aalborg, că este departe de forma care l-a dus la Trabzonspor (DETALII AICI și VIDEO), plus că și Luchin și Papp au arătat, tot în Danemarca, faptul că mai au nevoie de timp și meciuri în picioare pentru a deveni stâlpi în defensivă (DETALII AICI și VIDEO).

Miodrag Belodedici, fosta mare glorie a Stelei, unul dintre cei mai buni fundași din istoria fotbalului românesc, singurul jucător român care are două Cupe ale Campionilor Europeni în palmares, una cu Steaua în 1986 și una cu Steaua Roșie Belgrad în 1991, a comentat, ÎN DIRECT la Digi Sport, formula de echipă aleasă de Gâlcă pentru meciul cu Aalborg, câștigat de nordici cu 1-0 (DETALII AICI și VIDEO).

De fapt, ”Căprioara” nu este de acord cu ”găselnița” lui Gâlcă de pe flancul stâng.

”Filip nu mi se pare mie că este fundaș stânga, să fie o garanție pentru apărare. El este mai mult croit să evolueze de la mijloc în sus. Știe să paseze, să scoată mingea, dar să sară la cap, să se apere, să închidă, să aibă grijă de spate, să fie atent la centrări, mai greu pentru el”, a spus Belodedici, în cadrul emisiunii ”Euro Fotbal” de la Digi Sport.

></strong></p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> <span><strong>Steaua</strong></span> - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑