& SONDAJ Goluri minunate în etapa a 5-a din Europa League! Ce reușită v-a impresionat cel mai mult?



028 ноября 2014

 

**VIDEO & SONDAJ** Goluri minunate în etapa a 5-a din Europa League! Ce reușită v-a impresionat cel mai mult?

Digi Sport v-a fost alături într-o nouă seară spectaculoasă din grupele UEFA Europa League, cu 7 meciuri transmise ÎN DIRECT de canalele noastre.

Azerul Vuqar Nadirov (27 de ani) a înscris elegant în partida Saint-Etienne - Qarabag (1-1), iar brazilianul antrenat de Ioan Andone în Cipru, Farley Rosa, a înscris frumos pentru Apollon, care a cedat cu Zurich în Elveția și a pierdut orice șansă de calificare în faza următoare.

Olandezul Karim El Ahmadi (29 de ani) a înscris un gol de generic pentru Feyenoord, însă una dintre cele mai spectaculoase reuşite a fost cea din remiza dintre Villarreal şi Borussia Monchengladbach (2-2), a elveţianului Granit Xhaka (22 de ani), din lovitură liberă.

Pe de altă parte, Ivan Perisic a fost ghinionistul serii: atacantul lui Wolfsburg a avut un gol anulat pe nedrept în jocul cu Tottenham. Croatul a nimerit apoi bara, iar pe final Howard i-a refuzat și el golul. Chiar dacă s-au impus cu 2-0, londonezii au ratat și ei o ocazie imensă, prin McGeady. Nu au fost singurele ratări mari ale serii.

Rebenok nu a găsit poarta din câțiva metri, iar Anas Sharbini l-a întrecut pe Keșeru și a reușit imposibilul în Rijeka - Standard! 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑