Glume între membrii ”Generației de Aur”. ”Voiam să dau un gol, dar Hagi nu m-a lăsat. Normal, a luat el tot!”



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Glume între membrii ”Generației de Aur”. ”Voiam să dau un gol, dar Hagi nu m-a lăsat. Normal, a luat el tot!”

Hagi a jucat din nou fotbal alături de colegii din ”Generaţia de Aur”. Totul a fost pentru o cauză nobilă, și anume strângerea de fonduri pentru un junior al lui CSMS Iaşi, grav bolnav.

Generaţia de Aur s-a reunit la Iasi, joi seară, pentru un meci caritabil, care s-a disputat în fața a peste 2.000 de spectatori. Hagi şi foştii săi colegi au jucat împreună pentru a-l ajuta pe unul dintre juniorii lui CSMS, Radu Avăsâlcăi, care are nevoie de o operație în străinătate.

Vlădoiu a fost în formă în faţa porţii, în apărare şi-au făcut loc Ciobotariu, Belodedici şi invitatul surpriză, Nicolo Napoli, iar în poartă a stat preşedintele lui CSMS, Florin Prunea. La fel ca în perioada de glorie, Hagi a fost responsabil cu pasele decisive.

După finalul evenimentului, Miodrag Belodedici a vorbit, ÎN DIRECT la ”Euro Fotbal”, de la Digi Sport, despre acest meci caritabil.

”Căprioara” a dovedit, încă o dată, că nu și-a pierdut simțul umorului și l-a certat în glumă pe Hagi.

”Hagi, ca de obicei. Nu dă mingea la nimeni, numai el trage la poartă, numai el vrea să facă ce făcea înainte, eu mă demarcam să primesc, se făcea că mi-o dă și nimic.

Îmi spunea să stau în spate și eu i-am zis că vreau să dau și eu un gol că toată viața am stat în spate, toată cariera mea am fost ultimul, să văd și eu cum se dă un gol, cum se trage la poartă.

A luat și aplauze și tot-tot. Trebuie să-l invităm doar la poze și la autografe de acum înainte”, a conchis Belodedici la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑