Copii pentru o zi! Cum au jucat tenis alaturi de pici Radu Albot, Maxim Dubarenco si Andrei Ciumac



028 ноября 2014

Au devenit pentru o zi, din nou, copii. Cei mai buni tenismeni din Moldova, Radu Albot, Maxim Dubarenco si Andrei Ciumac au participat astazi la un Master Class. Cei trei au jucat tenis alaturi de picii de la Scoala republicana de tenis.

 

Timp de cateva ore, tenismanii echipei nationale din Cupa Davis, Radu Albot, Maxim Dubarenco si Andrei Ciumac au aratat astazi un Master Class si i-au facut fericiti pe copiii de la Scoala republicana de tenis. De partea cealalta desi i-au avut in fata pe cei mai buni tenismani din Moldova, micii sportivi nu s-au lasat intimidati si chiar au castigat cateva mingi.

 

“Foarte mult mi-a placut astazi. Era impresionant. Mult am jucat, am ras, am mai cazut, totul era foarte bine. De Radu Albot imi place cel mai mult.”

 

Radu ALBOT, TENISMEN SELECTIONATA MOLDOVEI: “Imi pare foarte bine ca au putut sa se adune atatia copii astazi. Mereu sunt bucuros sa joc cu copiii mai ales atunci cand sunt acasa si cred ca am facut o sarbatoare la toti. ”

 

Maxim DUBARENCO, TENISMEN SELECTIONATA MOLDOVEI: “E foarte bine, foarte vesel si pentru copii si pentru noi. Incercam sa facem asta cat mai des cand suntem in tara. Stiu sentimentele lor cand aparem noi, pentru ca tin minte si eu cand am fost copil cand am jucat cu jucatori mai mari dine chipa Cupei Davis. ”

 

Alexandru GIOSAN, TENISMEN: “Sunt foarte bucuros, este foarte placut, sper ca vor mai fi astfel de ocazii. Este destul de greu, trebuie sa fii pregatit si trebuie sa fii motivat sa castigi.”

 

Andrei CIUMAC, TENISMEN SELECTIONATA MOLDOVEI: “Imi pare bine sa joc cu acesti copii, sper sa devina foarte buni. Sunt copii - dar joaca foarte bine, sper ca vor avea un viitor frumos.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑