Lazăr a zis că-i datorează totul lui Stoican, Mulțescu s-a supărat: “I-am fost și mamă și tată”



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Lazăr a zis că-i datorează totul lui Stoican, Mulțescu s-a supărat: “I-am fost și mamă și tată”

Valentin Lazăr a reuşit să îl enerveze pe fostul său antrenor de la Sportul şi Dinamo. După ce mijlocaşul alb-roşiilor a declarat că îi datorează totul lui Flavius Stoican, Gigi Mulţescu s-a declarat dezamăgit că a fost uitat de fostul său elev.

Valentin Lazăr a ajuns la Dinamo de la Sportul, acolo unde a fost pregătit de Gigi Mulţescu. Actualul tehnician al Petrolului a contribuit şi în Ştefan cel Mare la ascensiunea mijlocaşului de 25 de ani, care a ajuns însă căpitan al alb-roşiilor în mandatul lui Flavius Stoican. Lazăr consideră că evoluţiile sale din ultima vreme i se datorează lui Stoican, cel care l-a pregătit mai bine de un an.

Mulţescu a reacţionat după afirmaţiile fostului său jucător: ”Eu i-am fost și mamă și tată și frate și soră, dar recunoștința e floare rară. Păcat. La noi... Și nu e el singurul. Am satisfacția că am contribuit la lansarea unui jucător, puțin cam târziu șim pentru el, dar nu foarte târziu. El e încă tânăr. Pentru Sânmărtean avem speranțe multe la 34, dar pentru el, la 24? Chiar l-am propus acum, la meciul cu Danemarca și probabil că forma mai puțin bună a lui Maxim, el fiind într-o formă bună, mă gândeam că putea să-l ia.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑