Ionel Dănciulescu, despre viitorul său la Dinamo: "Decizia este în altă parte, nu la mine"



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Ionel Dănciulescu, despre viitorul său la Dinamo:

Ionel Dănciulescu nu este îngrijorat în privinţa viitorului său pe banca lui Dinamo şi îşi doreşte să încheie cu bine ultimele meciuri din 2014.

"Vom vedea ce va fi. Pentru mine e important să termin cu bine aceste meciuri. Vrem să ne calificăm mai departe şi în Cupa Ligii, pentru că din Cupa României am fost eliminaţi, şi apoi vom vedea ce decizie vor lua oamenii din conducere", a spus Dănciulescu, la emisiunea "Digi Sport Special".

Antrenorul alb-roşilor a reafirmat că nu ar avea nicio problemă dacă ar fi înlocuit cu Mircea Rednic, pe care îl consideră un tehnician foarte bun.

"De Rednic am auzit din presă. N-am absolut niciun fel de problemă, am spus şi la conferinţă, azi. Din punctul meu de vedere, domnul Mircea Rednic este un antrenor foarte bun, unul dintre cei mai buni cu care am lucrat în cariera mea de fotbalist. Acum decizia este în altă parte, nu la mine", a explicat Danciu.

În ceea ce priveşte relaţia pe care o are cu jucătorii de la Dinamo, Dănciulescu a spus că este una foarte bună.

"Eu am fost mereu foarte apropiat de jucători şi acum sunt la fel. Sigur, acum responsabilităţile mele sunt mult mai mari, dar eu vreau să mă fac înţeles şi discut foarte mult cu ei. Acum există un respect probabil mai mare faţă de mine din partea lor, dar respectul pentru un antrenor îl arăţi pe teren", a precizat Dănciulescu.

Indiferent dacă va continua sau nu la Dinamo, Ionel Dănciulescu a afirmat că este hotărât să obţină licenţa de antrenor: "Urmez cursurile şcolii de antrenori, deocamdată sunt la început".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑