Steaua, "înțepată" de rivali: "E cea mai bună din România, dar eliminarea din UEL ar fi rușinoasă"



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Steaua,

Steaua a pierdut în deplasarea de la Aalborg (0-1 DETALII ȘI VIDEO AICI), iar trupa lui Gâlcă stă la mâna rezultatelor în ultima etapă. O victorie cu Dinamo Kiev nu este suficientă pentru calificarea în primăvara UEL.

Pentru realizarea acestei performanțe, Aalborg nu are voie să învingă în Portugalia, în duelul cu ultima clasată din grupă, Rio Ave.

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Concordia Chiajna, consideră că Steaua a avut mult ghinion în duelul cu danezii:

"Steaua a dominat, a avut ocazii foarte mari. Steaua a avut noroc în alte jocuri, chiar și în meciul tur cu Aalborg. Keșeru a marcat atâtea goluri până acum, iar apoi din toate pozițiiele nu reușit să dea gol. Nu terbuie condamnat. Steaua s-a dus peste adversar, nu a fost să fie.", a declarat Șumudică, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Cunoscut pentru trecutul său rapidist, și pentru contrele dese avute cu formația roș-albastră, Șumudică îi înțeapă pe liderii din Liga 1:

"Eu sunt un anti-stelist, dar sunt sincer când spun că Steaua joacă cel mai bun fotbal și este cea mai bună echipă din România, un ambasador pentru fotbalul românesc. Totuși, dacă anul acesta se va încheia cu o ieșire din această grupă, foarte ușoară după părerea mea, ar fi o ieșire rușinoasă din cupele europene.

Este o pată neagră pentru un asemenea club, atâta timp cât a avut adversari pe Rio Ave, o echipă de a doua mână din Portugalia, și pe Aalborg, o echipă care nu îmi spune nimic, doar Dinamo Kiev fiind puternică. Pentru Steaua ar fi un eșec extraordinar de mare.", a conchis Șumudică.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑