Poloiştii de la Steaua atacă semifinalele EuroCup. Meciul tur cu Hannover este în direct pe Digi Sport 1



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Poloiştii de la Steaua atacă semifinalele EuroCup. Meciul tur cu Hannover este în direct pe Digi Sport 1

Poloiştii de la Steaua sunt hotărâţi să îşi asigure calificarea în semifinalele EuroCup încă din meciul tur cu Hannover. Jucătorii antrenaţi de Ionuţ Angelescu îşi doresc o victorie la 3-4 goluri diferenţă în partida cu nemţii.

Steliştii consideră că au o şansă mare în dubla cu Hannover, din sferturile EuroCup.

Mulţumiţi că au evitat la tragerea la sorţi echipele italiene, dar şi pe ruşii de la Kazan, roş-albaştrii îşi propun o victorie la câteva goluri diferenţă în meciul tur cu Hannover.

"O să fie o confruntare grea, sunt totuşi sferturi de finală, dar, dintre toţi adversarii pe care puteam să-i întâlnim, Hanovra este mai accesibilă. Acasă ne dorim clar să câştigăm cu cât mai multe goluri, dacă se poate să ne asigurăm calificarea de aici", a spus stelistul Mihnea Chioveanu.

"În primul rând, să obţinem victoria. Ca diferenţă de goluri, eu zic că de la 3-4 goluri diferenţă putem sta mai liniştiţi", a completat antrenorul Ionuţ Angelescu.

La rândul său, Nicolae Diaconu speră să ajungă într-o semifinală a unei cupe europene cu Steaua: "Noi mergem la victorie aici şi chiar şi în deplasare, doar aşa putem obţine calificarea".

Meciul Steaua - Hannover, din sferturile EuroCup, va fi transmis în direct de Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 11:30.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑