LIVE TEXT Fury, mai greu decât Klitschko la cântarul oficial. "Va fi exploziv!" Meciul e sâmbătă, pe Digi Sport 1



028 ноября 2015

 

**LIVE TEXT** Fury, mai greu decât Klitschko la cântarul oficial.

Wladimir Klitschko şi Tyson Fury au efectuat, vineri, proba cântarului şi aşteaptă acum duelul din ring. Meciul va fi la Dusseldorf, sâmbătă, de la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Înaintea meciului de la categoria grea (peste 91 de kilograme, fără limită superioară), cei doi oponenți au greutăți sensibil egale. La Klitschko, cântarul s-a oprit la 111,5 kilograme. Tyson Fury are 112 kilograme.

"Puteți observa că am muncit, am venit mai ușor. Înseamnă că va fi viteză contra viteză. Viteza e egală cu puterea, iar asta înseamnă că vom avea un meci exploziv. Cred că el (n.r. Klitschko) este foarte tensionat în privința acestui meci. Știe că va pierde. Sper să am ceva emoții sâmbătă seară, fiindcă în acest moment nu am deloc. Mă simt de parcă mă duc la magazinul de dulciuri", a spus Tyson Fury, la cântarul oficial.

Inițial, britanicul a refuzat salutul adversarului său, dar în cele din urmă a acceptat și cei doi și-au strâns mâna.

Sâmbătă, Klitschko își va pune în joc toate cele 4 centuri pe care le deține - IBF, WBO, WBA și IBO. Ucraineanul are un record de 64 de victorii - dintre care 53 obținute înainte de limită - și doar 3 înfrângeri. Campionul mondial nu a mai pierdut un meci de 11 ani și jumătate, timp în care a reușit 22 de victorii la rând.

Și palmaresul englezului este unul impresionant- Fury a câștigat toate cele 24 de meciuri disputate la profesioniști, 18 dintre ele prin KO.

VIDEO - ultimul său adversar a fost românul Cristian Ciocan, pe care l-a învins prin KO tehnic, în runda a 8-a a meciului de pe 28 februarie 2015, care a contat pentru titlul mondial WBO International la categoria grea și care a desemnat challenger-ul oficial pentru centura WBO, deținută de Klitschko. Ucraineanul a ales, însă, să își pună în joc și celelalte titluri.

Meciul dintre Wladimir Klitschko și Tyson Fury se dispută sâmbătă, de la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑