Ludogorets revine, temporar, pe locul 1 în Bulgaria! Keșeru, din nou în fruntea golgheterilor



028 ноября 2015

**VIDEO** Ludogorets revine, temporar, pe locul 1 în Bulgaria! Keșeru, din nou în fruntea golgheterilor

După ce etapa trecută a primit o mână de ajutor nesperată de la ultima clasată Pirin Blagoevgrad, care a învins-o pe Levski Sofia, cu 1-0, Ludogorets a profitat și a revenit pe locul 1, după ce a trecut vineri, 27 noiembrie, cu 5-0 de Beroe.

Dacă Andrei Prepeliță a început ca rezervă, intrând pe teren doar în ultimele 13 minute, Cosmin Moți și Claudiu Keșeru au fost integraliști la gazde. Atacantul a marcat din nou, pentru 5-0, în minutul 79, după ce Wanderson (30, 62), Marcelino (37) și Terziev (74) rezolvaseră deja problema învingătoarei. Keșeru a ajuns astfel la opt goluri marcate în acest sezon, redevenind lider al clasamentului golgheterilor, la egalitate cu Danilo Moreno, atacantul columbian al echipei lui Laurențiu Reghecampf, Litex Lovech.

Levski Sofia va juca duminică, cu Slavia Sofia, în timp ce trupa lui Reghe, Litex, va evolua sâmbătă, de la 16:30, cu Botev Plovdiv. Până atunci, însă, Ludogorets, campioana en-titre, a redevenit lider, cu 31 de puncte, tot atâtea câte are și Levski, dar cu un golaveraj mai bun, +12, față de echipa din Sofia (+8).

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑