Liverpool s-a calificat in 16-imile Ligii Europa, dupa ce a invins Bordeaux cu 2-1. Tottenham, Schalke si St. Etienne merg si ele mai departe - VIDEO



028 ноября 2015

Liverpool, una dintre pretendentele la castigarea Ligii Europa in acest an, s-a calificat aseara in saisprezecimile competitiei. Cormoranii au obtinut biletele pentru urmatoarea faza, dupa ce au invins formatia franceza Bordeaux, cu scorul de 2 la 1. Tottenham, Schalke si Saint Etienne merg si ele in saisprezecimi.


Liverpool a dominat din start partida cu Bordeaux si a fost aproape de gol in cateva randuri. Contrar cursului jocului, echipa franceza a deschis scorul prin Saivet. Acesta a inscris, in urma unei greseli monumentale a portarului Mignolet. Goalkeeper-ul englezilor a tinut balonul mai mult de 6 secunde si a fost taxat cu o lovitura indirecta. Liverpool a intors insa rezultatul pana la pauza. Milner a egalat in urma unui penalty, iar Benteke a facut 2 la 1. 



Scorul s-a pastrat intact pana la final, iar echipa lui Jurgen Klopp aduna 9 puncte si se califica in play-off. Surprinzator, finalista din sezonul trecut, Dnipro Dnipropetrovsk a fost eliminata din competitie. Aseara ucrainenii au pierdut meciul cu Lazio, scor 1 la 3, iar gruparea italiana merge in saisprezecimi de pe primul loc in grupa. O alta echipa din Italia, Napoli, continua sa faca furori in acest sezon. Napoli s-a impus cu 1 la 0 in fata belgienilor de la FC Brugge, si a bifat a 5-a victorie din tot atatea meciuri. Golul victoriei a fost marcat de romanul Vlad Chiriches. 



Surpriza serii au oferit-o rusii de la FC Krasnodar, care au invins pe teren propriu Borussia Dortmund cu 1 la 0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Pavel Mamaev. In urma acestei victorii, echipa din Rusia si-a asigurat si ea calificarea in saisprezecimi. Dupa meciurile de aseara, in play-off-ul Ligii Europei sunt calificate deja 11 echipe. Ieri, biletele catre play-off le-au mai obtinut Villarreal, Saint-Etienne, Tottenham, Schalke si Athletic Bilbao. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑