Halep, cea mai populara tenismana a anului 2015: Romanca a incheiat sezonul pe locul 2 mondial - VIDEO



028 ноября 2015

Simona Halep le-a invins pe Serena Williams si Maria Sarapova. Romanca a fost desemnata cea mai populara tenismana a anului 2015, intr-un top al asociatiei tenisului feminin.

 

WTA a creat clasamentul traditional al celor mai populare jucatoare ale lumii. Fiecare sportiva a acumulat punctele conform numarului de accesari a paginii sale de profil de pe site-ul asociatiei tenisului feminin. Astfel, in anul 2015, titlul onorific i-a revenit Simonei Halep. Romanca, in varsta de 24 de ani, a incheiat sezonul pe locul 2 mondial, iar cel mai important succes al anului a fost trofeul la Indian Wells, cucerit in martie. 


La turneele de Mare Slem, cea mai mare performanta a anului pentru Halep a fost semifinala US Open. Romanca a pierdut-o in fata italiencei Flavia Pennetta, care apoi avea sa castige trofeul. Halep devine cea mai populara jucatoare pentru al 2-lea an la rand. In top, romanca si-a devansat marile rivale. Tenismana americana Serena Williams s-a clasat pe locul secund, iar Maria Sarapova a incheiat podiumul. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑