Radu Albot trage tare la Turneul Campionilor: Moldoveanul a reusit prima victorie in grupa - VIDEO



028 ноября 2015

Radu Albot trage tare la Turneul Campionilor, competitie care a adunat cei mai buni 8 tenismani ai turneelor Challenger. Noaptea trecuta moldoveanul a reusit prima victorie in grupa B si si-a sporit sansele de a se califica in semifinale.


Radu Albot a inceput cu emotii partida a doua de la Turneul Campionilor, competitie ce se desfasoara in Brazilia, si a cedat primul set in fata italianului Marco Cecchinato, scor 4 la 6. Tenismanul moldovean avea insa nevoie de victorie, pentru a mai spera la o calificare in grupa, deoarece a pierdut primul meci. Astfel, Albot s-a mobilizat exemplar si a egalat la seturi, dupa 6 la 3 in actul secund. 
 
A urmat setul decisiv, unde Radu Albot a avut din nou un joc perfect. Dupa ce a cedat primul game, au urmat alte 5 game-uri consecutive castigate de tenismanul nostru. Apoi Albot, relaxat, a indeplinit o simpla formalitate si dupa o ora si 38 de minute de joc a inchis meciul cu 6 la 2, in setul 3. 

Moldoveanul obtine prima victorie la Turneul Campionilor Challenger si il elimina pe italian, care sufera a doua infrangere. Intr-un meci direct, care va stabili al doilea tenisman din grupa care merge in semifinale, la noapte, Radu Albot il v-a intalni pe favoritul gazdelor, Guilherme Clezar. Brazilianul este insa cel mai slab tenisman din cei 8 prezenti.

 

Deja calificat in semifinale este Guido Pella, argentinianul avand 2 victorii din 2 meciuri. Ieri, Pella l-a invins in doua seturi, scor 6 la 4 si 6 la 3 pe Clezar.

 

Turneul din Brazilia are un fond total de premiere de 220 de mii de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑