Polonezele, mai puternice. Moldovencele au pierdut si al patrulea meci din preliminariile Campionatului European - VIDEO



028 ноября 2015

Moldovencele au pierdut si al patrulea meci din preliminariile Campionatului European. Selectionata feminina de fotbal a fost invinsa, astazi, de Polonia, scor 1 la 3, si ramane pe ultimul loc in grupa.

 

Polonia a dominat partida jucata la Orhei, dar nu a reusit sa inscrie in prima repriza. Echipa-oaspete a ratat mai multe ocazii, inclusiv un penalty. Dupa pauza, in poarta Moldovei au inceput sa vina golurile. In minutul 57 a marcat Pajor, iar in cateva momente Daleszczyk a facut 2 la 0. 


Polonezele nu au slabit ofensiva si, aproape de final, Grabowska a inscris cu un sut frumos din afara careului. Moldovencele au gasit golul de onoare in prelungiri. Ludmila Andone a stabilit scorul final de 1 la 3. 


Astfel, cu toate cele 4 meciuri pierdute, Moldova a ramas pe ultimul loc in grupa preliminara. Liderul, nationala Suediei, are 9 puncte. La Campionatul European din anul 2017 se va califica doar castigatoarea grupei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑