Şumi continuă să ironizeze Steaua: "Echipa gazdă e favorită. Joacă acasă, cu un public numeros"



028 ноября 2015

 

**VIDEO** Şumi continuă să ironizeze Steaua:

Marius Şumudică se află în faţa unuia dintre cele mai importante meciuri ale sezonului regulat, cel cu Steaua. După ce a afirmat că nu ştie dacă joacă împotriva Stelei sau a FCSB-ului, antrenorul Astrei a continuat cu ironiile şi legat de locul unde se dispută partida.

"Nu, nu, nu, nu suntem favoriţi. Cei de la echipa gazdă sunt favoriţi. Eu consider că ei sunt favoriţi, joacă şi acasă, cu un public numeros. Cred că sunt favoriţi", a comentat Şumi, într-o conferinţă de presă.

Chiar dacă nu joacă pe Arena Naţională, campioana a găsit la Piteşti o primire călduroasă din partea fanilor: peste 10.000 de oameni sunt aşteptaţi la disputa cu liderul din Liga 1.

După cele 3 trofee interne cucerite în 2015, Steaua este nominalizată la echipa anului 2015! Intră şi tu pe premiiledigisport.ro şi votează-i pe cei mai buni dintre cei buni!

Tehnicianul de 44 de ani se opreşte din discursul ironic la adresa Stelei când vine vorba de Mirel Rădoi şi consideră că acesta nu putea face mai multe în această stagiune, ţinând cont de situaţia tensionată de la echipă.

"O prostie, eu am spus şi mai devreme şi am comentat. Eu consider că trebuie să îşi ducă munca la bun sfârşit. Este un băiat inteligent, un antrenor... nimeni nu poate să aibă rezultate aşa, peste noapte. Consider că oricine ar fi fost la Steaua, cu problemele pe care le are Steaua în momentul de faţă, n-ar fi avut rezultate mai bune decât Rădoi.

În acelaşi timp, pot să spun ca Rădoi, dacă va rămâne, devine un om periculos, aşa, în sensul bun al cuvântului. Adica echipa, cu Rădoi, cu siguranţă se va califica în play-off şi va fi o nucă tare", a adăugat fostul atacant al Rapidului.

Steaua - Astra se joacă duminică, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1. Meciul poate fi urmărit în format LIVE-TEXT şi VIDEO pe digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑