Răduț marchează doar goluri spectaculoase! Trei reușite de excepție, în acest sezon



028 ноября 2015

 

**VIDEO** Răduț marchează doar goluri spectaculoase! Trei reușite de excepție, în acest sezon

Pandurii Tg. Jiu este una din surprizele plăcute ale acestei ediții de campionat și o contribuție serioasă la parcursul gorjenilor o are Mihai Răduț. Dorit de Mircea Rednic în Ștefan cel Mare, mijlocașul trecut și pe la Steaua a înscris goluri spectaculoase, fie că a fost vorba de execuții din lovituri libere sau finalizări cu șuturi din prima.

Răduț a marcat 4 goluri în 19 etape și primul dintre ele a venit chiar în etapa inaugurală. Mijlocașul de 25 de ani a înscris un gol de 3 puncte în poarta celor de la ACS Poli Timișoara. Răduț a stabilit învingătoarea cu un șut din lovitură liberă. Mingea a lovit și bara transversală, înainte de a intra în poartă.

VIDEO CU GOLUL

Pentru Răduț au urmat apoi 11 meciuri în care nu a marcat, dar a reușit să-și treacă în cont 3 pase decisive. Al doilea gol stagional al jucătorului de 25 de ani a venit chiar în poarta fostei sale echipe. Răduț a înscris în meciul cu Steaua la capătul unei faze care a făcut șah-mat defensiva campioanei.

VIDEO CU GOLUL

Runda următore Răduț a recidivat, în meciul cu nou-promovata FC Voluntari. La fel ca și în partida cu Steaua, jucătorul gorjenilor a punctat cu un șut din prima, din interiorul careului de 16 metri.

VIDEO CU GOLUL

Ultima reușită a lui Răduț a venit în partida din etapa a 19-a. Echipa lui Edi Iordănescu s-a impus cu 2-0 în disputa cu ilfovenii de la Concordia Chiajna. Răduț a deschis scorul în finalul primei reprize, transformând impecabil o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri.

VIDEO CU GOLUL

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑