Zimbru şi Milsami se vor duela în derby-ul ultimei etape din acest an



028 ноября 2015
Foto: zimbru.md

Zimbru şi Milsami se vor duela la Chişinău în derby-ul etapei a 16-a. Campioana Moldovei nu a obţinut nicio victorie în ultimele şase meciuri şi are nevoie ca de aer de cele trei puncte. De partea cealaltă, Zimbru vrea să-şi revină după înfrângerea în faţa rivalei Sheriff din etapa trecută.

Zimbru şi Milsami se vor întâlni în ultima etapă a Diviziei Naţionale din acest an. Cele două formaţii nu trec printr-o perioadă tocmai reuşită. Galben-verzii au pierdut ultimele două meciuri consecutive din campionat, iar la începutul săptămânii au rămas fără antrenor, după demisia lui Ştefan Stoica.

De partea cealaltă, Milsami a obținut ultima victorie în Divizia Naţională tocmai pe 27 septembrie.

În acest sezon Zimbru și Milsami s-au mai întâlnit o dată, iar galben-verzii s-au impus cu 1-0.

Partida dintre cele două formații va avea loc duminică, de la ora 17:00.

Etapa va începe sâmbătă cu trei meciuri. Academia va întâlni Saxan Ceadîr-Lunga, Speranţa Nisporeni va juca la Bălţi cu Zaria, iar Sheriff se va confrunta în deplasare cu Dinamo Auto.

Duminică, pe lângă derby-ul Zimbru - Milsami, va mai avea loc partida dintre Dacia şi Petrocub. Următoarea etapă din campionat se va juca la începutul lunii martie.

Sheriff este lider după 15 etape, cu 36 puncte. Dacia ocupă locul doi, având cu două puncte mai puţine decât echipa tiraspoleană. Zimbru este pe locul trei, fiind urmată de Speranţa, Zaria, Dinamo Auto şi Milsami.

Saxan Ceadîr-Lunga este codaşa clasamentului, cu doar 3 puncte. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑