Evoluţie dezastruoasă pentru Moldova la Mondialui de Haltere. Cui aparţine cel mai bun rezultat



028 ноября 2015
Foto: moldovasport.md

Evoluţie dezastruoasă pentru Moldova la Campionatul Mondial de Haltere care are loc în Statele Unite ale Americii. Ţara noastră a fost reprezentată de nouă sportivi, iar cea mai bună clasare a fost reuşită de Alexandru Dudoglo.

Acesta a încheiat concursul la proba de 85 de kilograme pe locul nouă, în timp ce Iurie Bulat s-a clasat pe poziţia a 13-a în aceeaşi categorie de greutate.

Cel mai bun halterofil moldovean, Oleg Sîrghi a dezamăgit la Mondialul de la Houston. La categoria de 56 de kilograme, triplul campion european a terminat pe locul 24 din 37 de participanţi.

La 62 de kilograme, Iurie Dudoglo s-a clasat pe poziţia a 18-a, iar Ghenadie Dudoglo pe 31.

Serghei Cechir a finisat proba la 69 de kilograme pe locul 15, în timp ce în categoria de 77 de kilograme, Artiom Pipa a terminat pe poziţia a 13-a, iar Alexandr Şpac pe a 11-a.

Singura femeie care a reprezentat Moldova la Mondialul din Statele Unite ale Americii a fost Ecaterina Tretiacova. Aceasta s-a clasat pe poziţia a 18-a la categoria de 75 de kilograme.

La Campionatul Mondial, Moldova trebuia să se claseze cel puţin pe locul 12 în clasamentul general pe medalii pentru a confirma cele cinci cote pentru Olimpiada de la Rio de Janeiro, lucru care nu s-a întâmplat.

Clasamentul final va fi dat publicităţii la sfârşitul competiţiei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑