Start cu dreptul pentru Dinamo MAI in campionatul Moldovei de volei - VIDEO



028 ноября 2015

Dinamo MAI a debutat in forta in noul sezon al Campionatului Moldovei la volei. Echipa a castigat clar meciul de astazi cu formatia noupromovata a Clubului Sportiv al Tinerilor Crestini, scor 3 la 0.

 

Dinamo a inceput noul sezon cum nu se poate mai bine – cu o partida pe teren propriu, impotriva unei formatii care tocmai a ajuns in Divizia Nationala, fiind promovata din esalonul secund. Gazdele au luat din start controlul asupra meciului si nu le-au permis voleibalistilor Clubului Sportiv al Tinerilor Crestini sa dicteze regulile. Abia in repriza a 3-a, voleibalistii de la CSCT au tinut piept dinamovistilor pana aproape de final. Experienta campioanei nationale a fost, totusi, decisiva. Dinamo MAI a castigat meciul, scor 25 la 14, 25 la 14 si 25 la 22. 

 

Serghei LAZAREV, JUCATOR-ANTRENOR DINAMO MAI: “La noi s-au adăugat în acest an câteva persoane noi, inclusiv eu, ca jucător şi antrenor.

 

Pentru noi, fiecare meci e important, încercăm să creştem de la meci la meci şi să corectăm greşelile personale. ” 

 

Andrei TARAN, ANTRENOR CSCT: “S-au asteptat la un meci mai tensionat dar, cred ca, nu au fost pregatiti de ceea ce le-a opus echipa Dinamo, care a jucat echilibrat, bine gandit. ” 

 

Astfel, Dinamo MAI a facut un prim pas spre un nou titlu in Campionatul Moldovei la volei, iar CSCT, care a existat pana acum sub denumirea de Pozitiv, a suferit a 2-a infrangere in 2 etape. In noul sezon al ligii masculine de volei evolueaza 7 echipe.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑