"Voi lupta la mine acasă". Aurel Ignat se pregăteşte de primul său duel la nivel profesionist



028 ноября 2015
Foto: sportnews.libertatea.ro

Unul dintre cei mai tineri şi talentaţi kickboxeri din Moldova la categoria de 85 de kilograme, Aurel Ignat, va lupta pentru prima dată la profesionişti în cadrul galei KOK de pe 19 decembrie. 

Tânărul Aurel Ignat se pregăteşte de prima sa luptă la nivel profesionist. Moldoveanul îl va întâlni la Gala KOK de la Chişinău pe românul Andrei Danila, într-o super luptă la categoria de 85 kilograme.

Ignat a evoluat până în prezent la amatori, iar ultimul succes a fost obţinut la Campionatul Mondial de K-1, acolo unde a câştigat medalia de aur.

"Emoţii desigur că există pentru voi lupta la mine acasă şi mai ales la categoria profesionişti. Cred că prin munca depusă de mine zi de zi şi de munca antrenorului meu, voi arăta o luptă frumoasă şi voi obţine o victorie la fel de frumoasă", a spus luptătorul.

Antrenorul lui Ignat spune că debutul luptătorului va fi unul dificil, însă este sigur că elevul său va face faţă acestei provocări.

"Aurel ajunge la forma care trebuie. Sunt emoţii, dar cred că vom trece peste ele şi vom arăta o luptă frumoasă. Vom demonstra tuturor că în Moldova se face sport", a declarat antrenorul, Ion Vivat.

Gala KOK se va desfășura la Sala Polivalentă, din Capitală, pe 19 decembrie. În cadrul evenimentului vor avea loc 10 super-fight-uri cu participarea mai multor sportivi moldoveni.

Într-unul dintre ele, Dorel Cristian se va bate cu Andrei Leuştean. Cel mai aşteptat duel al serii va fi confruntarea dintre deputatul Constantin Ţuţu şi Igor Liapin.

Gala va fi transmisă în direct de posturile TV Eurosport şi FightBox.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑