Messi a sărbătorit cu gol meciul 600 al carierei. Argentinianul a închis tabela cu Sociedad



028 ноября 2015

 

**VIDEO** Messi a sărbătorit cu gol meciul 600 al carierei. Argentinianul a închis tabela cu Sociedad

FC Barcelona şi-a consolidat primul loc în La Liga, după ce a câştigat cu 4-0 meciul de pe teren propriu cu Real Sociedad. Cele trei staruri din atacul catalanilor - Neymar, Luis Suarez şi Leo Messi - au reuşit din nou să înscrie, brazilianul fiind autorul unei duble.

Pentru Messi a fost meciul 600 al carierei, astfel că golul său din prelungirile partidei, care a stabilit scorul final, a fost cu atât mai important.

Colegii argentinianului au încercat să-i ofere şansa de a marca pe tot parcursul reprizei secunde, când Messi a ratat mai multe ocazii mari. Decarul campioanei Europei a avut şi o bară în ultimele minute ale întâlnirii.

În cele din urmă, vedeta echipei lui Luis Enrique a trimis mingea în poartă în primul minut al prelungirilor, după o fază construită de Neymar.

A fost golul cu numărul 420 pe care sud-americanul l-a marcat în tricoul Barcelonei, în 495 de apariţii pentru gruparea blaugrana.

Celelalte 105 meciuri din cariera lui Messi au fost jucate pentru Argentina. În naţională, cvadruplul câştigător al Balonului de Aur a înscris de 49 de ori.

Messi este favorit la Balonul de Aur. Intră aici şi votează-ţi favoritul în ancheta "JUCĂTORUL ANULUI 2015"

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑