Gaz Metan - U Cluj 1-0. Medieșenii sunt la 3 puncte de liderul Râmnicu Vâlcea



028 ноября 2015

**Gaz Metan - U Cluj 1-0.** Medieșenii sunt la 3 puncte de liderul Râmnicu Vâlcea

Gaz Metan a câștigat cu 1-0 duelul cu Universitatea Cluj din etapa a 17-a a seriei secunde din Liga a 2-a, golul de 3 puncte al gazdelor fiind reușit de Alexandru Munteanu.

Gazdele au avut un început de partidă excelent! Ambele formații veneau după două etape fără victorie, dar cei de la Gaz Metan au insistat mai mult în prima repriză.

Juniorul Olaru l-a testat primul pe portarul Niczuly. A urmat o ocazie mare a gazdelor: Elton a deviat cu capul, iar Abrudan a fost aproape de deschiderea scorului.

Clujenii puteau da lovitura la o ezitare a oamenilor lui Leo Grozavu, dar Ursu nu a putut profita de neînțelegerea dintre Buzean și portarul Greab. În partea secundă, scenariul a rămas în aceleași coordonate și Stancu a fost blocat de Niczuly.

Gaz Metan a reușit singurul gol al confruntării în minutul 63: Munteanu a combinat excelent cu Băjenaru, apoi a marcat cu un lob peste Niczuly! Oaspeții au avut o singură fază la care puteau obține egalarea, dar Ursu a fost semnalizat în offside.

Echipa antrenată de Leo Grozavu s-a impus cu 1-0 și este la 3 puncte de liderul CSM Râmnicu Vâlcea. Clujenii, în schimb, au probleme mari: sunt pe poziția a 10-a, la 6 puncte de zona play-off-ului.

Gaz Metan: Greab - R. Romeo, Abrudan (cpt.), Elton Dos Santos, Buzean, I. Cristea, L. Băjenaru, M. Stancu, Al. Munteanu, D. Olaru, Figliomeni
Antrenor: Leo Grozavu

"U" Cluj: Niczuly (cpt.) - Butean, R. Crişan, Cordoş, Hîmpea, Boboc, Cîndea, Oct. Ursu, Calcan, L. Kovacs, Cocină
Antrenor: Mihai Teja

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑