Villarreal l-a prezentat pe Joel Campbell. Costaricanul va evolua în Campionatul Spaniei



029 января 2015
Foto: footballfancast.com

Villarreal l-a prezentat oficial pe Joel Campbell. Costaricanul a fost împrumutat de la Arsenal, echipă la care a jucat doar 37 de minute în Premier League.

Ajuns în vara trecută la gruparea londoneză pentru aproximativ opt milioane de euro, Joel Campbel va evolua în Campionatul Spaniei până la finele sezonului.

Joel Campbell revine în Campionatul Spaniei după o pauză de doi ani. Vârful de 22 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători ai revelației Costa Rica la Mondialul din Brazilia, iar Arsenal l-a transferat imediat după încheierea turneului de la Rio.

Totuşi, Campbell nu a impresionat la echipa condusă de Arsene Wenger şi a jucat într-un singur meci în Premier League. Şefii "tunarilor" au decis să scape de costarican până la finele sezonului, atacantul fiind inclus în transferul lui Gabriel Paulista de la Villarreal la Arsenal. Chiar şi aşa, Joel Campbell este entuziasmat de această mutare.

"Sunt foarte fericit să vin aici, la Villarreal. Îi mulţumesc preşedintelui pentru că mi-a acordat şansa să-mi demonstrez calităţile. Sper să pot ajuta echipa pentru a ne îndeplini obiectivele. Vreau să le spun suporterilor că voi da tot ce am mai bun pe teren şi că vor rămâne mulţumiţi de prestaţia mea", a spus atacantul Villarreal, Joel Campbell.

Anterior, Joel Campbell a mai jucat în Franţa, la Lorient, şi în Grecia, la Olympiakos. La Mondialul din Brazilia, el a marcat un gol, iar Costa Rica a fost eliminată în sferturi de naţionala Olandei la penaltyuri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑