Argăseală, după transferul lui Ţucudean: "Se încadrează în media salariilor de la echipă"



029 января 2015

 

**VIDEO** Argăseală, după transferul lui Ţucudean:

George Ţucudean este oficial jucătorul campioanei. Atacantul de 23 de ani a fost împrumutat pentru următoarele 18 luni, cu opţiune de cumpărare. Fostul dinamovist va purta tricoul cu numărul 29 şi va ajunge vineri în cantonamentul Stelei.

Preşedintele grupării bucureştene, Valeriu Argăseală, a recunoscut că FC Steaua Bucureşti va suporta doar o parte din salariul vârfului venit de la echipa din Championship, Charlton.

"Astăzi am semnat actele. Le-am primit semnate şi de club şi de jucător. E fotbalistul nostru. El se încadrează în media salariilor de la echipă. Nu ştiu nimic despre înţelegerea pe care o are cu Charlton.

Sunt convins că va fi primit bine de suporteri. Are drumul netezit de Gabi Tamaş. Nu există niciun motiv să aibă contestatari", a admis oficialul din Ghencea pentru Digi Sport.

Valeriu Argăseală a vorbit şi despre situaţia jucătorilor campioanei care vor fi chemaţi la selecţionata divizionară. Liderul din Liga I va da opt fotbalişti în cantonamentul din Antalya, care va avea loc în perioada 3-15 februarie (Cojocaru, Papp, Luchin, Popa, Bourceanu, Prepeliţă, Keşeru, Rusescu).

"Jucătorii vor ajunge şi în cantonamentul Stelei şi la amicalele echipei. Aceasta a fost discuţia pe care am avut-o cu Federaţia. Pe data de 3, Anghel Iordănescu va stabili detaliile cu Costel Gâlcă", a adăugat stelistul.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></span></strong></p><p><strong><span style=VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI VALERIU ARGĂSEALĂ



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑