Meci de zile MARI în Campionatul Germaniei! Care echipe se vor întâlni în prima partidă din etapa a 18-a



029 января 2015

 

Campionatul Germaniei revine după pauza de iarnă cu un meci de zile mari. În prima partidă din etapa a 18-a se vor duela primele două clasate din Bundesliga: Bayern va juca în deplasare cu Wolfsburg.

Înaintea partidei cu Wolfsburg, jucătorii lui Bayern Munchen au parte de antremente pe o ninsoare ca în poveşti. Fotbaliştii au profitat de vremea de afară şi s-au distrat la maxim.

Bayern Munchen este lider autoritar în Bundesliga. Echipa antrenată de Pep Guardiola are cu 11 puncte mai mult decât Wolfsburg. Înaintea fluierului de start, va fi ţinut un minut de reculegere în memoria lui Junior Malanda. Fundaşul lui Wolfsburg a decedat recent într-un accident rutier.

"Înaintea partidei vom da dovadă de respect cu un minut de reculegere în memoria lui Junior Malanda. După aceasta, va fi o bătălie crâncenă între primele două clasate", a declarat directorul sportiv Bayern Munchen, Matthias Sammer. 

Jucătorii lui Bayern susţin că le-a fost dor de Bundesliga.

"Tuturor le lipseşte Bundesliga şi desigur că după multe săptămâni de antrenamente suntem gata de partea a doua a sezonului. Va fi una plină de provocări", a spus mijlocaşul Bayern Munchen, Xabi Alonso.

În ultimele cinci partide directe cu Bayern, Wolsburg a înregistrat rezultate dezastruoase. Echipa antrenată de Dieter Hecking a suferit două înfrângeri umilitoare cu 1-6 şi a încasat în total 17 goluri. Partida dintre Wolfsburg şi Bayern Munchen se va disputa vineri seara, de la ora 21:30.

Într-un alt meci din etapa a 18-a, penultima clasată, Borussia Dortmund va juca în deplasare cu Bayer Leverkusen.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑