Cine a zis că Pițurcă nu e modern? Ce exerciții fac jucătorii lui Al Ittihad, sub comanda românului



029 января 2015

 

**VIDEO** Cine a zis că Pițurcă nu e modern? Ce exerciții fac jucătorii lui Al Ittihad, sub comanda românului

Victor Pițurcă a fost criticat public de Adi Mutu pentru “primitivismul” metodelor sale de antrenament, însă fostul selecționer demonstrează la Al Ittihad că este adeptul unor metode moderne. Exercițiile pe care le fac jucătorii sub comanda sa dovedesc faptul că tehnicianul nu e deloc în urmă cu noutățile din meseria sa.

În urmă cu un an și jumătate, Adi Mutu nu se ferea să declare despre pe atunci selecționerul României: “Pițurcă e primitiv în ceea ce înseamnă pregătire. Au trecut anii și peste mine și peste Victor Pițurcă. Are niște antrenamente...”

Spusele fostului internațional par infirmate de imaginile surprinse la ultimele două antrenamente, miercuri și joi, pe care Pițurcă le-a condus la Jeddah. El le-a cerut elevilor săi să dispute un meci cu reguli de fotbal, dar cu un balon de fotbal american, felul în care acesta sărea din gazon punându-le puternic la încercare abilitățile tehnice.

Apoi, a doua zi, fotbaliștii lui Al Ittihad, printre care Lucian Sânmărtean și Lukasz Szukala, au jucat un fel de baschet, cu mingea de fotbal, golurile înscriindu-se însă doar cu capul.

Și la antrenamentele fizice ajutoarele lui Pițurcă folosesc cele mai moderne metode de pregătire și exerciții.

Al Ittihad va reveni în competițiile oficiale vineri, 6 februarie, când joacă în deplasare, cu Al Fateh, în etapa a 14-a a campionatului Arabiei Saudite. După 13 runde, echipa lui Pițurcă ocupă locul 5, cu 23 de puncte, 11 mai puține decât liderul, Al Nasr.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑