Belgia-Cipru 5-0. Trupa lui Wilmots a făcut instrucție cu Cipru



029 марта 2015

**Belgia-Cipru 5-0.** Trupa lui Wilmots a făcut instrucție cu Cipru

Belgia a făcut uitat startul ezitant din preliminariile pentru Euro 2016 și s-a distrat cu Cipru - 5-0 pe ”Roy Baudoin” din Bruxelles.

Fellaini a deschis scorul pentru belgieni după 21 de minute - mijlocașul lui United a profitat de intervenția greșită a lui Laban și l-a învins pe Kissas.

Gazdele s-au distanțat în minutul 35, când Eden Hazard l-a servit perfect pe Benteke, care a înscris cu capul. Fellaini a reușit ”dubla” în minutul 66 cu unul dintre golurile serii - șut plasat la vinclul porții cipriote.

Un minut mai târziu, Eden Hazard a răspuns provocării cu un gol spectaculos - cursa prin defensiva oaspeților și gol cu un șut plasat (67).

Recitalul a fost completat de debutantul Bashuayi, atacantul lui Marseille înscriind la mai puțin de trei minute de la intrarea sa pe teren.

S-a terminat 5-0 la Bruxelles, iar belgienii au urcat pe a treia poziție în grupa B, după Țara Galilor și Israel.

ECHIPELE

Belgia: Courtois - Alderweireld, Kompany, Lombaerts, Vertonghen - Nainggolan, Witsel - De Bruyne, Fellaini (Ferreira Carrasco, 69), Hazard (Mertens, 70) - Benteke (Basthuayi, 77)
Antrenor: Marc Wilmots

Cipru: Kissas - Kyriakou, Merkis, Laifis, Antoniades - Nikolau, Laban (Economides, 57) - Makris (Eleftheriou, 71), Makridis (Kastanos, 84), Soteriou - Mitidis
Antrenor: Pambos Christodoulou

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑