Curelea a revenit în tricoul Craiovei. Primul meci după patru luni de pauză. Veste bună și pentru Bancu



029 марта 2015

 

**VIDEO** Curelea a revenit în tricoul Craiovei. Primul meci după patru luni de pauză. Veste bună și pentru Bancu

CSU Craiova a câștigat sâmbătă un amical contra celor de la Metalul Reșița, din Liga 2, scor 4-0. Dincolo de rezultatul în sine, oficialii oltenilor sunt bucuroși pentru că și-au recuperat doi fotbaliști de valoare, Costin Curelea și Nicușor Bancu.

Pentru Curelea, partida de pe ”Municipalul” din Severin a fost prima după o pauză de patru luni, cauzată de o accidentare la glezna stângă. Atacantul oltenilor a avut însă probleme și cu cei din conducerea clubului în pauza de iarnă. Atunci, oficialii juveților i-au propus atât lui Curelea, cât și lui Ferfelea reducerea contractelor cu un procent de 30%. Cum ambii jucători au refuzat, ei au fost îndepărtați din lot și trecuți pe linie moartă.

Situația lui Curelea s-a schimbat însă în ultimele zile. Chiar dacă CSU Craiova a ajuns la 17 partide fără înfrângere în mandatul lui Sorin Cârțu și al lui Emil Săndoi, faptul că oltenii au contabilizat patru remize și doar două victorii în 2015, golaveraj 5-3 i-a făcut pe cei doi antrenori să caute soluții pentru îmbunătățirea situației.

Astfel, Cârțu a făcut presiuni ca vârful în vârstă de 30 de ani să revină la echipă. Curelea s-a întâlnit cu cei din conducere zilele trecute și au ajuns la un numitor comun cel puâin până la finalul sezonului.

Costin Curelea nu este la punct cu pregătirea fizică, dar speră ca în maximum o lună să recupereze pierderea și să poată juca un meci întreg.
Cârțu este bucuros și pentru revenirea lui Nicușor Bancu, cel care a suferit o fractură de tibie și peroneu în meciul cu FC Viitorul din Cupa României.

Revenind la meciul cu Reșița, golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Băluță (35), Herghelegiu (42, 52) și Cârstea (65).

CSU Craiova: Straton (L. Popescu 82) – Achim (Avrămia 46), Dumitraş, Kay, Briceag – Băluţă (Curelea 63), Mateiu (Bancu 82), Brandan (Madson 46), Târnăcop (Sin 24) – Herghelegiu, Bawab (Cârstea 46)
Antrenori: Sorin Cârţu și Emil Săndoi

Metalul Reșița: Ciucă – Creţu, Dandea (I. Popescu 46), Hlinca (Tătaru 60), O. Vasile (Cr. Robert 27) – Ad. Ionescu (Feher 46), Enescu (Bărbulescu 46) – Szijj (Vlaicu 74), C. Ionescu (Covit 74), Manole – Buhăescu.
Antrenor: Daniel Opriţa

A arbitrat: George Găman.

După acest joc, delegaţia oltenilor a revenit în Bănie, încheind stagiul de pregătire de la Herculane. Începând de luni, alb-albaştrii vor începe să pregătească partida cu Oţelul Galaţi, care va avea loc sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑