Bulgaria-Italia 2-2. Squadra Azzurra a scos un punct chinuit, pe final



029 марта 2015

 

**VIDEO** Bulgaria-Italia 2-2. Squadra Azzurra a scos un punct chinuit, pe final

Bulgaria a avut o primă repriză de vis în fața Italiei în grupa H. Peninsularii au egalat însă la 2 prin Eder, în finalul partidei.

Italia a scos cu greu un punct pe terenul Bulgariei, în grupa H din preliminariile EURO 2016. În startul partidei, oaspeţii au trecut în avantaj după autogolul lui Minev, fază la care a contribuit şi Simone Zaza (4).

În minutul 11, trupa lui Ivaylo Petev a reuşit egalarea. Decarul Popov a marcat cu un şut puternic din afara careului. Peste alte 6 minute, Bulgaria a trecut în avantaj după o nouă reuşită de excepţie. O fază colectivă a fost finalizată de Micanski.

Pe finalul partidei, Eder (84), jucător născut în Brazilia, a punctat pentru squadra azzura cu o bijuterie de gol. Bulgaria - Italia s-a terminat 2-2. Squadra Azzurra este pe locul secund în grupă, la două puncte în spatele liderului Croația. Bulgaria este pe 4 și are șanse tot mai mici de calificare.

ECHIPELE

Bulgaria: Mihaylov - Manolev, Bodurov, Aleksandrov, Minev - Gadzhev, Dyakov - Milanov (Vasilev, 89), Popov, Aleksandrov - Mitsanski (Bozhinov, 73)
Antrenor: Ivaylo Petev

Italia: Sirigu - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Antonelli (Gabbiadini, 77), Candreva, Verratti, Bertolacci (Soriano, 72), Darmian - Zaza (Eder, 58), Immobile
Antrenor: Antonio Conte

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑