Djokovic s-a calificat cu emoții în 16-imile de la Miami, după o victorie în 3 seturi



029 марта 2015

**Djokovic** s-a calificat cu emoții în 16-imile de la Miami, după o victorie în 3 seturi

Principalul favorit de la Miami, Novak Djokovic, a părut că nu va avea nicio problemă în a se califica în turul 3, după un prim set câștigat la 0 în fața slovacului Martin Klizan.

Sârbul a fost însă de nerecunoscut în actul secund - și-a pierdut serviciul de 3 ori și numărul 41 mondial s-a impus cu 7-5.

În decisiv, liderul clasamentului ATP nu i-a mai dat nicio șansă adversarului, a reușit două break-uri și a câștigat setul cu 6-1. În șaisprezecimi, Djokovic îl va întâlni pe belgianul Steve Darcis.

Milos Raonic a avut mai puține emoții în întâlnirea cu Teymuraz Gabashvili. Al cincilea favorit a câștigat clar primul set, cu 6-1, în doar 23 de minute. Numărul 80 ATP, rusul și-a pierdut o singură dată serviciul în actul secund, a fost însă de ajuns pentru al șaselea jucator al lumii să se impună cu 6-4 și să-și asigure o întâlnire cu Jeremy Chardy, în turul 3.

Kei Nishikori s-a calificat în turul al treilea de la Miami, după o victorie categorică obținută în fața rusului Mikhail Youzhny. Numărul 5 mondial s-a impus în două seturi: 6-2, 6-1, după o oră și nouă minute. În turul următor, asiaticul îl va întâlni pe jucătorul sârb Victor Troicki.

Și Gilles Simon merge mai departe. Francezul l-a învins în turul al doilea pe jucătorul din Kazakhstan Mikhail Kukushkin. S-a terminat 6-3, 6-7, 6-0, după două ore și 15 minute.

Jo-Wilfried Tsonga a avut însă misiune grea cu favoritul publicului, Tim Smyczek. Francezul a câștigat primul set la 4, dar l-a pierdut pe al doilea cu 3-6. Tsonga s-a impus însă în decisiv, cu 6-3.

David Ferrer și-a asigurat și el participarea în faza următoare la Miami, după o victorie în seturi identice în fața argentinianului Federico Delbonis. A fost 6-1, 6-1, după 59 de minute.

În turul 3, Ferrer îl va înfrunta pe cehul Lukas Rosol, campion în 2013 și finalist anul trecut la BRD Năstase Țiriac Trophy.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑