Steaua a câştigat Cupa României la polo. Primul trofeu al roş-albaştrilor după 6 ani



029 марта 2015

 

**VIDEO** Steaua a câştigat Cupa României la polo. Primul trofeu al roş-albaştrilor după 6 ani

Steaua a câştigat primul trofeu la polo după o pauză de 6 ani, în urma victoriei obţinute în finala Cupei României, împotriva celor de la Sportul Studenţesc.

În Bazinul Olimpic din Braşov, roş-albaştrii au revenit fantastic şi s-au impus în cele din urmă cu 13-12 (1-3, 1-1, 4-2, 2-2; 5-4), după aruncările de la 5 metri

Deşi poloiştii stelişti au reuşit să deschidă scorul, Sportul a avut iniţiativa în cea mai mare a timpului. Studenţii au condus cu 3-1, 4-2, 6-3 şi 8-6, dar Steaua a revenit de fiecare dată şi a trimis finala la aruncările de departajare.

Cu trei goluri, Petar Filipovic a fost cel mai bun marcator al roş-albaştrilor, în timp ce, de partea cealaltă, s-a remarcat Hrvoje Benic, care a punctat de cinci ori.

Acelaşi Benic avea să fie decisiv la aruncările de la 5 metri, unde a fost singurul care a ratat. Pentru Sportul, au transformat Jerkovic, Cotrău, Gospodinov şi Rădoi. La Steaua, au executat şi au marcat Randic, Filipovic, Chioveanu, Robu şi Teohari.

Roş-albaştrii, care în semifinale au trecut de campioana CSM Digi Oradea, au cucerit astfel primul trofeu al sezonului intern de polo.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑