Deac nu e entuziasmat de decizia de a ridica interdicţia la transferuri a CFR-ului: "A venit târziu"



029 марта 2015

 

**VIDEO** Deac nu e entuziasmat de decizia de a ridica interdicţia la transferuri a CFR-ului:

CFR Cluj a obţinut ridicarea interdicţiei la transferuri, dar Ciprian Deac este de părere că decizia a venit prea târziu şi că eventualele achiziţii pe care clubul le va face nu vor ajuta foarte mult echipa aflată pe ultimul loc în Liga I.

"E o veste bună, dar, din păcate, nu prea mai sunt jucători. Ne bucurăm, dar a venit cam târziu, pentru că au trecut câteva etape şi cei care vin au nevoie de acomodare şi până se acomodează e gata campionatul", a declarat jucătorul fostei campioane.

Ultima în campionat, după penalizarea de 24 de puncte, formaţia din Gruia are şanse minime să evite retrogradarea. Mai mult decât atât, Deac consideră că salvarea este imposibilă, dacă CFR nu primeşte înapoi punctele pierdute.

"E imposibil să ne salvăm, dacă nu primim cele 24 de puncte. Eu cred că le vom primi, pentru că e munca noastră, am muncit foarte mult pentru acele puncte", a spus mijlocaşul de 29 de ani.

Cu toate acestea, căpitanul clujenilor recunoaşte că nu exclude varianta ca penalizarea să rămână în vigoare: "Mă pot gândi la orice. Totul e posibil, mai ales în fotbalul românesc. Trebuie să iei orice variantă în calcul".

Chiar dacă este foarte aproape de liga a doua, CFR Cluj are şansa de a salva sezonul în Cupa României, acolo unde urmează returul semifinalei cu rivalii de la U Cluj. Prima manşă s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

"Ţinând cont că venim după şapte meciuri în care nu am reuşit să câştigăm, cred că dacă ne vom califica vom avea un alt moral. E un derby. Nici U Cluj nu traversează o perioadă foarte bună, dar în aceste meciuri te autodepăşeşti", spune Deac.

Mijlocaşul CFR-ului s-a accidentat în meciul cu Petrolul şi a părăsit terenul în lacrimi, temându-se că e vorba de o recidivă la ligamente, ceea ce i-ar fi pus în pericol cariera. Totuşi, nu a fost vorba de ceva grav, însă Deac rămâne incert pentru duelul din Cupă.

"Mă simt din ce în ce mai bine. Mă bucur că nu a fost ceva serios, pentru că m-am speriat foarte tare. E bine că nu e nimic grav şi că, în scurt timp, o să revin pe teren. Nu ştiu dacă mă refac până la meciul de Cupă. În acest moment, nu cred că sunt pregătit pentru acest meci. Mă bucur că nu e nimic grav şi că voi reveni cât mai repede pe teren", a explicat Ciprian Deac.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑