Favoritii merg mai departe in turneul de la Miami: S-au calificat in saisprezecimi



029 марта 2015

Favoritii merg ceas in turneul masculin de la Miami. Desi cu ceva emotii, liderii s-au calificat in saisprezecimile competitiei. Castigatorul Mastersului american va pleca acasa cu un premiu de aproape 1 milion de dolari.

 

Principalul favorit de la Miami, Novak Djokovic, a avut de furca cu slovacul Martin Klizan. Dupa un prim set castigat la 0, sarbul a fost de nerecunoscut in actul secund, unde si-a pierdut serviciul de 3 ori, si apoi a cedat setul cu 5 la 7. In decisiv, liderul clasamentului ATP nu i-a mai dat nicio sansa adversarului, si s-a impus cu 6 la 1 calificandu-se in saisprezecimi.

 

Japonezul Kei Nishikori s-a calificat si el in turul al treilea de la Miami, dupa o victorie categorica obtinuta in fata rusului Mihail Iujnii. Numarul 5 mondial s-a impus in doua seturi, scor 6 la 2 si 6 la 1, dupa o ora si 9 minute.Un alt favorit, Jo-Wilfried Tsonga a avut o misiune grea cu americanul, Tim Smyczek. Francezul a avut nevoie de set decisiv pentru a se califica.

 

Spaniolul David Ferrer si-a asigurat si el participarea in faza urmatoare la Miami, dupa o victorie in seturi identice de 6 la 1, in fata argentinianului Federico Delbonis.Ieri, cel mai fericit tenismen al zilei a fost insa Stan Wawrinka. Elvetianul a primit cadou un tort, pentru frumoasa varsta de 30 de ani pe care a implinit-o.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑