Amicale in pauza. Ce fac formatiile din campionatul intern in timp ce nationalele se bat pentru locul 1 in grupa



029 марта 2015
 width=
Formatiile din campionatul intern nu stau degeaba in aceasta pauza provocata de meciurile echipelor nationale. Sheriff, Milsami, Zimbru, Saxan si Academia au jucat si ele cateva partide de control. Campioana Moldovei a avut parte de o adversara de peste Prut, Fc Botosani, viespile impunandu-se cu 2 la 1.

 

Campioana Sheriff nu este multumita de locul secund pe care il detine la moment in Divizia Nationala si se pregateste de zor pentru urmatoarea partida, pe care o va avea pe 5 aprilie cu Fc Academia. Astfel viespile au avut parte de un meci de control cu romanii de la FC Botosani. Sheriff a inceput mai bine partida si a deschis prima scorul in minutul 19, prin Ricardinho.

 

Replica formatiei romanesti nu a intarziat sa apara si dupa cateva ocazii bune ratate, Botosani a beneficiat de un penalty. Romanii au marcat si au egalat situatia pe tabela de marcaj. In partea secunda ambele echipe au continuat sa atace, iar mai norocosi au fost fotbalsitii nostri care au marcat pentru 2 la 1, in minutul 74, prin Jouninho Potiguar. Sheriff a mai marcat odata, dar reusita a fost anulata pe motiv de offside. S-a incheiat 2 la 1, iar viespile asteapta cu moralul ridicat partida cu Academia. Nici studentii nu stau in aceasta pauza provocata de meciurile echipelor nationale. Academia a jucat si ea un amical, in fata colegilor din campionat, cei dela Saxan. Echipa din Ceadar Lunga s-a impus la limita cu 1 la 0, gratie reusitei lui Afolabi.

 

Zimbru si Milsami au jucat si ele o partida de control. Meciul dintre cele doua formatii s-a incheiat la egalitate 1 la 1. Pentru vulturi, Romeo Surdu a deschis scorul in minutul 4, iar zimbrii au egalat la finele primei reprize, prin Andrei Bugneac. Campionatul intern revine pe 4 si 5 aprilie, cu partidele dintre Zimbru – Fc Tiraspol, Zaria Balti – Dacia Chisinau, Dinamo-Auto – Milsami Orhei si duelul dintre Fc Academia si Sheriff.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑