Show in preliminarii. Favoritele s-au impus: Spania a invins-o la limita pe Ucraina, iar Anglia a umilit-o pe Lituania



029 марта 2015

Aseara a debutat a cincea etapa a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016. A fost o zi in care favoritele s-au impus. In unul din cele mai interesante meciuri, Spania a invins-o la limita pe Ucraina, iar Anglia a trecut usor cu 4 la 0 de Lituania.

 

Spania n-avea voie sa faca niciun pas gresit in partida impotriva Ucrainei, daca mai spera la locul intai in grupa C. Selectionata lui Del Bosque a avut parte de un meci greu cu trupa lui Fomenko. Ibericii s-au impus la limita cu 1 la 0, gratie reusitei lui Alvaro Morata.

 

Cu acest succes Spania s-a distantat la 3 puncte de Ucraina, dar tanjeste in continuare la primul loc, acolo unde Slovacia troneaza in liniste dupa ce aseara a obtinut o noua victorie, 3 la 0 cu Luxembourg.  

 

Tot ieri Anglia nu a avut probleme cu Lituania pe care a batut-o cu 4 la 0. Pentru englezi au marcat Rooney, Welbeck si Sterling, iar Harry Kane a stabilit scorul final la prima atingere a mingii, si la debutul sau in prima reprezentativa.

 

Scorul serii a fost realizat de Slovenia, care a trecut cu 6 la 0 de San Marino, iar intr-un alt meci Elvetia a obtinut o victorie clara 3 la 0 cu Estonia. Astazi drumul spre EURO 2016 continua cu alte partide din preliminarii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑