Surprize in preliminariile EURO 2016: Granzii Italia si Olanda si-au complicat situatia in grupe



029 марта 2015

Daca in prima zi din etapa a cincea a preliminariilor catre EURO 2016 au castigat favoritii, ieri am avut parte de surprize. Granzii Italia si Olanda au remizat si si-au complicat situatia in grupe.

 

De o partida de foc a avut parte aseara pe teren propriu Olanda. Fara starurile Van Persie si Robben, portocala mecanica a fost la un pas sa capituleze in fata Turciei. Desi a dominat copios partida Olanda s-a vazut condusa cu 1 la 0, dupa golul lui Burak Yilmaz.

 

Echipa lui Guss Hiddink a alergat disperata dupa egalare, iar golul a venit abia in prelungiri. Olanda a marcat pentru 1 la 1 in minutul 92 prin Sneijder. Batavii au scos un egal chinuit, si au motive de nemultumire pentru ca s-au indepartat de primele doua clasate din grupa. Olanda e la 6 puncte de Cehia si la 5 in spatele Islandei. Tot ieri cehii au pierdut primele puncte din aceste preliminarii, remizand 1 la 1 cu Letonia. Cehia a egalat si ea pe final de meci prin Pilar, totusi isi piermite acest egal pentru ca este prima in grupa, cu 13 puncte. Islanda e pe doi cu un punct mai putin, dupa ce tot aseara a trecut cu 3 la 0 de Kazahstan. In grupa H, Italia a scos si ea un egal chinut cu Bulgaria, scor 2 la 2. Pe finalul partidei, brazilianul Eder, jucator naturalizat de italieni a egalat cu o bijuterie de gol.

 

Squadra Azzurra este pe locul secund in grupa, la doua puncte in spatele liderului Croatia. Ieri, elevii lui Niko Kovac au spulberat-o pe Norvegia, pe care a invins-o clar cu 5 la 1.

 

Un scor mai categoric a reusit aseara Belgia, care a trecut cu 5 la 0 de Cipru. Pentru belgieni Fellaini a marcat o dubla. Totusi dupa acest succes categoric, echipa lui Wilmots a urcat abia pe a treia pozitie in grupa B, in spatele Tarii Galilor si a Israelului. Aseara, intr-un duel direct, Tara Galilor, cu starul Gareth Bale in forma maxima, s-a impus chiar acasa la Israel cu 3 la 0. Astazi feeria preliminariilor catre EURO 2016 continua, cu alte partide, din grupele D, F si I.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑