Sezonul 2015 din Formula 1 se incinge. Lewis Hamilton a obtinut cel de-al doilea pole position



029 марта 2015

Sezonul 2015 din Formula 1 se incinge. Astazi campionul mondial, Lewis Hamilton a obtinut, pe ploaie, cel de-al doilea pole position - de aceasta data in Marele Premiu al Malaysiei. Neamtul Sebastian Vettel a fost la mai putin de o zecime de secunda in spate, iar Nico Rosberg ataca tare, de pe pozitia a treia.

 

Dupa un inceput de calificari frumos, ploaia a dominat timp de 30 de minute Marele Premiu din Malaezia, tocmai inaintea celei de-a treia sesiune. Astfel, grila de start pe circuitul din Sepang a fost stabilita pe un traseu umed. Mercedes s-a impus si in aceste conditii prin campionul mondial Lewis Hamilton si a obtinut al doilea pole position consecutiv in acest sezon.

 

Ferrari a produs insa surpriza zilei dupa ce Sebastian Vettel l-a invins pe Nico Rosberg in lupta pentru locul doi si s-a pozitionat la numai 7 sutimi de secunde in spatele lui Hamilton.

 

Red Bull Racing si-a adjudecat locurile patru si cinci prin Daniel Ricciardo si Daniil Kvyat, in timp ce Max Verstappen a obtinut o noua performanta majora pentru Toro Rosso la debutul in Formula 1, prin clasarea pe locul sase. Din spate vin tare pilotii de la Williams, Felipe Massa si Valtteri Bottas. Intre cei doi s-a intercalat Romain Grosjean de la Lotus, iar top 10 a fost stabilit de Marcus Ericsson de Sauber. Marele Premiu al Malaysiei va avea loc maine cu incepere de la ora 10.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑