Spectacol la ultima etapă de Freeride World Tour în Elveţia



029 марта 2015
Foto: powder.com

Estelle Balet şi Jonathan Charlet au cucerit titlul de campioni la proba de snowboard, în timp ce George Rodney a câştigat trofeul la schi, în cadrul Freeride World Tour care a avut în Elveţia.

Estelle Balet, din Elveţia, a încheiat etapa de la Verbier pe locul secund, însă această poziţie i-a fost de ajuns pentru a cucerit titlul de campioană la proba de snowboard, în cadrul celei de-a 20-a ediţii a Freeride World Tour.

Tot la concursul feminin, dar la proba de schi, Eva Walkner care şi-a asigurat trofeul cu o etapă înainte de încheierea sezonului, a avut parte de ghinion. Austriaca a cazut pe pistă, dar nu a suferit accidentări grave. Walkner a primit trofeul de campioană în aplauzele tuturor participanţilor.

La masculin, Jonathan Charlet s-a impus în  ultima etapă a sezonului cu un rezultat de 91 de puncte şi a cucerit titlul la proba de snowboard.

La proba de schi, americanul George Rodney a ocupat locul trei în ultima rundă, poziţie care i-a adus titlul de campion în primul său sezon de Freeride World Tour.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑